Параграф22 Weekly

§22 Анализи

Призивно

Изборните вълнения продължават с неочакван еротичен привкус - гарантиращ мирния преход левент очаква хубава целувка от столетницата.


Поканата, прозвучала в първата нощ на истината, предизвика юрналият се по предизборни събрания и концерти народ да се върне под завивките и да даде воля на въображението си.


Масло в огъня наля червеният лидер: Целувки най предпочитам да получа от жена ми, каза той. Какво се дърпа тоз човек, сякаш левентът се е затичал него да целува в устата?!


Всъщност може да си въобразим и такова развитие на ситуацията - модерен ляв и носител на традиционни ценности на Изтока заедно. Трябва да сме толерантни към различните, нали така.


Но и премиерът не си поплюва. Изборите показали, че силата е у неговата рожба и у левента. А столетницата ставала силна само ако се целува с гаранта. Тоест пие му силицата, вампирът й с вампир.


Това също прилича на покана, макар малко садо-мазо: да си представим целувката между силните...


Иначе самата целувка си има свой световен ден, който вече го отбелязахме на 6 юли т.г. Знаем, че страстната целувка увеличава пулса с над 100 и повече удара в минута. Практикуващите губят 6.4 калории за една минута. Освен това тя увеличава нивото на хормоните в кръвта и може да удължи живота с една минута.


Със сигурност силните на деня са се разбрали кой кого ще целуне. Като кобра или като Юда, ще разберем в деня на истината. А на нас не ни остава друго освен да се прегърнем и целунем страстно. Целувката успокоява нервите и предотвратява стреса.

Facebook logo
Бъдете с нас и във