Параграф22 Weekly

§22 Анализи

Сексуално

Сексуалният апетит на българите в условията на икономическа криза и газова война - ето нещо, над което депутатите биха могли да се замислят в началото на новата парламентарна сесия.
Подобен апел в тази посока наддадоха тези дни двама от най-известните порнокрале в САЩ - Лари Флинт и Джо Франсис. Заради икономическата рецесия хората в Америка са твърде депресирани, за да бъдат сексуално активни. Това е много лошо за здравето на нацията, обясниха те. И поискаха от конгреса на САЩ помощ от 5 млрд. долара за развитие на порнографията (!) Логиката им е простичка - конгресмените са готови да помагат на големите компании, за да преодолеят кризата. А порноиндустрията, според изчисленията на Флинт и Френсис, е с годишен стокооборот от 13 млрд. долара.
У нас такъв призив обаче ще се сблъска с някои обективни трудности. (Въпреки че е налице икономическата криза, има и данни за наличие на депресия сред определени групи хора.) Първо, защото е под въпрос въобще съществуването на индустрия у нас. Еле пък такава с годишен стокооборот 13 млрд. долара. Даже и да има някакви наченки, газовата война между Русия и Украйна ще ги затрие окончателно.
Освен че нямаме индустрия, по дефиниция нямаме и порнография. Тоест порнографията около нас навсякъде я има, но законът не се е произнесъл що е това и има ли почва. Да не говорим пък за годишен стокооборот...
Иначе порно - дал бог. Историята с парното кво е? Макар и в по-глобален мащаб, газовата сага също наподобява на порно. Даже и позата е такава - първо Русия отгоре, после ние - отдолу. И така много пъти.

Facebook logo
Бъдете с нас и във