Параграф22 Daily

§22 Новини

28 служители на РДПБЗН-Пазарджик са отличени от МВР

Пожарникари и спасители от структурите на Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” в Пазарджик, участвали в преодоляването на бедственото положение на територията на региона през март тази година, бяха наградени. На церемонията присъстваха директорът на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” главен комисар Николай Николов, областният управител Трендафил Величков, директорът на РДПБЗН-Пазарджик комисар Иван Панайотов, представители на медиите.

На срещата бяха припомнени случаите, при които въпреки много тежката зимна обстановка пожарникари, спасители и представители на няколко частни фирми подпомогнаха десетки граждани в труднодостъпни райони на областта да получат лекарска помощ, храна и подслон.

Областният управител Трендафил Величков също изказа благодарност и гордост от работата на огнеборци, спасители, кметове на населени места и фирми, като изтъкна, че благодарение на това на територията на областта няма нито една жертва на природната стихия. Той връчи грамоти на 7 пожарникари и спасители, както и на двама представители на частни фирми оказали неоценима помощ при преодоляване на бедственото положение.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във