Параграф22 Daily

§22 Новини

30 таксита и 10 патрулки разтървават шофьор и пешеходец

Невиждан екшън се е разиграл снощи в бургаския ж. к. "Братя Миладинови". Таксиметров шофьор, работещ за една от най-големите компании в Бургас нападна пешеходци, след като им пресече пътя, а след това повика полиция и мощно подкрепление от свои колеги, съобщава „Флагман.Бг”, като се позовава на свидетели на случилото се. По непотвърдена информация, има задържан.

„Мъж и жена пресичаха на пешеходна пътека между бл. 91 и бл. 92 в ж. к. „Братя Миладинови”. Таксиметровият шофьор не само че не спря, а и след забележка от страна на пешеходеца слезе от колата и му се нахвърли”, обясни очевидецът. „Таксиджията обаче не очакваше, че мъжът ще се защити. Много бързо той го ступа и продължи по пътя си. Но всичко не свърши дотук. Шофьорът явно се оплака по радиостанцията, след което за минути пристигнаха над 30 таксита и 10 поне патрулки. Нямаше бой със сериозно пострадали, но пешеходецът бе задържан”, добави още той.

„Писна ми от комплексари, никой не пострада този път, но искам да питам – 30 таксита достатъчно ли са, за да накарат един човек да се почувства истински мъж. Крайно време е да се направи нещо срещу тази агресия”, зове свидетелят.

Facebook logo
Бъдете с нас и във