Параграф22 Daily

§22 Новини

ЦКБ въвежда услуга за прозрачни трансакции Ethoca

Клиентите на банката могат да получават обогатена информация за направените от тях трансакции

Клиентите на Централна Кооперативна Банка АД, които ползват VISA и Mastercard дебитни и кредитни карти за своите ежедневни нужди, вече могат още по-детайлно и удобно да проследяват трансакциите си. Това е възможно благодарение на новата услуга за прозрачни трансакции Ethoca, която въвеждат ЦКБ и Mastercard чрез мобилното приложение на банката.

Постоянно развиващите се дигитални плащания и променящите се нужди на клиентите превръщат в задължително надграждането и подобряването на потребителското изживяване. Ето защо Централна Кооперативна Банка и Mastercard се стремят да превърнат прозрачните трансакции в стандарт за всички картодържатели.  

Новата функционалност осигурява още повече спокойствие за клиентите на банката чрез сигурен и удобен начин. Чрез нея те имат възможност да получат повече подробности за картовите си плащания, извършени във всички дигитални банкови канали, като име на търговеца, търговското лого и локация на трансакцията. По този начин картодържателят може бързо да разпознае самото плащане, а ако има въпроси или забележки веднага да се свърже директно с търговеца.

Иновативното решение на една от водещите финансови институции в областта на retail услугите на българския банков пазар подобрява клиентското изживяване, повишава прозрачността при плащанията, тяхното лесно разпознаване от картодържателя и намалява неоснователните оспорвания на трансакции от страна на клиентите.

Предимства има и за търговците на ЦКБ, които са се регистрирали в сайта на Ethoca. Благодарение на новата услуга те биха могли да си гарантират по-голяма сигурност на бизнеса и да осигурят необходимото спокойствие на своите клиенти. Освен това имат възможност да повишат разпознаваемостта на бранда си и да дадат повече стимул за бизнеса.

Повече подробности за новата услуга Ethoca Прозрачни трансакции ще откриете на официалния уебсайт на ЦКБ – https://www.ccbank.bg/.

Facebook logo
Бъдете с нас и във