Параграф22 Daily

§22 Новини

Адвокат Николай Хаджигенов: Пред подслушването на Румен Радев от службите Уотъргейт ряпа да яде

Пичове, всеки път когато си помислите какви страшни дебили са управляващите, ведно с мвр-то им и проКУРатурата им, се замислете, не дали сте прави, а дали ние не сме, точно толкова дебилни?

Защо ли?

Казвам веднага:

През последните две години цапардосаха по възможно най-свинския начин една гора народ, за които никой няма да пролее не сълза, дори плюнка, баси.
Цветан Василев, Банев, Арабджиев, Стайков, Божков, Ганчев. Покрай тях, снимаха филма Иванчева и още някои с превантивн...а цел. Иначе казано, атакуват хора на които има много какво да се вземе, пречка са и на никой не му дреме за тях.

Същото е и сега с Радев.

"Шофьор" на фърчилет със зелени чорапи. Демек, никой не го харесва особено, дори бсп-те. Да, де ма ако чуете записите от СРС-та (майната й на презумпцията за невиновност, гешеff няма откъде да знае, че и тя е в Конституцията, щото не е питал КС) ще установите, че службите, разбирай правителството, подслушват действащия президент!
Аферата Уотъргейт пасти ще яде...

Ма, тва в САЩ.

Тука са важни ония четири неща (три са, ма последното два пъти) само и тва е.

Не, ли?

 

Справка Параграф 22:

Аферата „Уотъргейт“ е свързана с незаконни действия на Комитета на Републиканската партия по време на избирателната президентска кампания през 1972 г. в САЩ.

Обществено достояние става фактът, че представители на щаба на кандидата за президент и действащ към същия период президент на САЩ Ричард Никсън се опитват да монтират подслушвателно устройство в щабквартирата на Демократическата партия в хотел Уотъргейт във Вашингтон.

На 27 юли 1974 г. Конгресът на САЩ открива процедура по импийчмънт на избрания за втори мандат президент Ричард Никсън във връзка с тази афера.

Ричард Никсън не успява да докаже убедително, че няма общо с аферата, и подава оставка като президент (август 1974), което е прецедент в американската политическа история.

Facebook logo
Бъдете с нас и във