Параграф22 Daily

§22 Новини

Акциите срещу битовата престъпност продължават както преди

Специализираните полицейски операции за превенция на битовата престъпност и на другите видове закононарушения продължават, както преди извънредното положение, това обявиха във Варна пред медиите главният секретар на МВР главен комисар Ивайло Иванов и апелативния прокурор Владимир Чавдаров. Те обясниха : “С главния прокурор сме си поставили амбициозната цел, не че статистиката ни е лоша, но в края на годината тя да бъде в съвсем други цифри“, каза още главен комисар Иванов.

“В тази връзка, както каза Ивайло Иванов, основните приоритети, които бяха поставени във връзка със съвместните специализирани полицейски операции под наблюдението на Прокуратурата на Република България по отношение на битовата престъпност, по отношение на лицата с две и повече досъдебни производства, по отношение на разпространение на наркотици, и по отношение на нарушенията на Закона за движение по пътищата – техният интензитет беше намален с оглед извънредното положение.

С наши разпореждания акциите са възобновени, изготвени са съответни графици по областни градове“, каза Владимир Чавдаров.

Facebook logo
Бъдете с нас и във