Параграф22 Daily

§22 Новини

Антимафиоти предотвратиха сделка с амфетаминови лукчета

Четирима души бяха задържани от ГДБОП и Областната дирекция на МВР във Варна по време на сделка с над 3 килограма метамфетамин. Любопитен е начинът, по който са били опаковани дозите - всички те са изглеждали като популярните бонбони тип "лукчета".

Вчера на територията на Варна по линия "Незаконно разпространение на наркотични вещества" се проведе специализирана полицейска операция съвместно с ОДМВР –Варна и служители на ГДБОП – МВР, под наблюдението на Окръжна прокуратура – Варна, съобщиха от областната дирекция.

В хода й в момент на сделка за 3.055 кг метамфетамин, са задържани четирима души, трима от които са криминално проявени.

При извършени последващи действия по разследването - претърсване и изземване в два автомобила във Варна и на един адрес в София, допълнително са намерени количества в различни разфасовки метамфетамин, кокаин, марихуана и електронна контролна везна.

Започнало е разследване по описа на ОДМВР - Варна за престъпление по чл. 354а от НК. Действията по разследването продължават. 

Facebook logo
Бъдете с нас и във