Параграф22 Daily

§22 Новини

Апелативният прокурор на Пловдив награди абсолвентите по право, завършили с отличен успех ПУ „Паисий Хилендарски“

Апелативният прокурор на гр. Пловдив Тодор Деянов награди с похвална грамота и книга абсолвентите по право от Випуск 2020 г., завършили с отличен успех Юридическия факултет на ПУ „Паисий Хилендарски“. Това стана днес по време на официална церемония по връчването на дипломите, на която присъстваха министърът на правосъдието Янаки Стоилов, представители на академичната общност, съдебната власт и др.

Апелативният прокурор Тодор Деянов пожела на дипломираните юристи добра професионална реализация, при която да служат единствено и само на закона, да бъдат справедливи и верни на общочовешките ценности и да зачитат правата и достойнството на личността.

Абсолвентите бяха поздравени от Ваня Христева, и.ф. окръжен прокурор на гр. Пловдив и Атанас Илиев, заместник – районен прокурор на гр. Пловдив.

Общо 100 студенти от Випуск 2020 г., редовно и задочно обучение, се дипломираха по специалността „Право“. С пълно отличие образованието си завърши Елеонора Димитрова, а още 15 нейни колеги приключиха обучението си с общ успех над 5,50. 

Facebook logo
Бъдете с нас и във