Параграф22 Weekly

§22 Новини

Арестуваха Алек Болдуин за неправилно каране на велосипед

Американският актьор Алек Болдуин беше закопчан с белезници след бурна реакция срeщу полицай, който го глобил за каране на велосипед в насрещното движение на улицата. Инцидентът станал вчера преди обяд на Пето авеню в Манхатън, близо до известния исторически небостъргач Флатайрън Билдинг.


"Той получи два фиша - за нарушаване на обществения ред и за каране на колело срещу движението", каза говорител на полицията. Актьорът ще трябва да се яви пред съдия на 24 юли, съобщиха още властите.


56-годишният актьор сподели своята версия за събитията, като малко след това написа в Twitter: "Полицай Морено, значка номер 23388, ме арестува и ми сложи белезници, защото карах по Пето авеню в грешната посока. Междувременно фотографите пред мен за пореден път уплашиха дъщеря ми и почти я избутаха с фотоапаратите си. Полицията не направи нищо.


Град Ню Йорк е лошо управляван карнавал на глупостта, който има за цел единствено да си увеличи приходите, инкриминира поведение, което по-рано мислехме за добро", добави разстроеният актьор.

Facebook logo
Бъдете с нас и във