Параграф22 Daily

§22 Новини

Арестуваха чичото на 16-годишния стрелец Ивайло Гаджов

Чичото на Ивайло Гаджов, който вчера стреля по свой приятел, е бил задържан за 72 часа с прокурорско постановление. Момчето е в стабилно състояние. Причина за ареста е това, че мъжът е съхранявал по небезопасен начин своя пистолет. Именно с него 16-годишният Гаджов простреля в столичния квартал "Княжево" 15-годишния си приятел Даниел Чавдаров.

Простреляното вчера  момче е в стабилно състояние, съобщават от "Пирогов", предаде БТА. Нощта е преминала спокойно. Няма непосредствена опасност за живота му към момента. "Мамо добре съм, не се притеснявай, всичко ще е наред", казал в първия разговор по телефона Дани на майка си Десислава.

Вчера лекарите направиха подробни прегледи и високоспециализирани изследвания. След това пациентът беше опериран от началниците на отделенията по детска гръдна хирургия и детска коремна хирургия доц. д-р Христо Шивачев и д-р Стефан Стоилов. По време на операцията стана ясно, че няма засегнати жизненоважни органи, припомнят от болницата.

Инцидентът стана вчера следобед в близост до сградата на столично училище в кв. "Княжево". Заловен беше 16-годишният младеж, прострелял момчето.

Facebook logo
Бъдете с нас и във