Параграф22 Weekly

§22 Новини

Атанаска се вбесила на Алекс заради празен хладилник

"Ти нямаш нищо в хладилника", е една от репликите, които вбесили 39-годишната Атанаска Георгиева и тя удушила малката Алекс в Поморие. Това разказала жената в полицията, според адвокат Благой Потеров. Убийцата давала показания повече от 24 часа. Почти през цялото време плачела.


"Алекс ме питаше: "Как можеш да живееш в толкова малка къща?", "Защо все си сама?"... Семейството се държеше отвратително с мен. Не ме смятаха за човек", обяснила Атанаска. Казала, че 8-годишното дете нарекло синовете й "грозници". Отрекла да е спала с трупа под леглото.


"Цялата нощ прекарах на стол на терасата на мансардата", разказа тя. Признала, че се опитала да инсценира отвличане, като се обадила на майката на Александра Тодорова, за да заблуди нея и полицията. Криминалисти коментират, че момиченцето е задавало въпроси, нормални за възрастта му.


Освен това, медии твърдят, че Георгиева е обрала трупа на удушеното дете. Тя свалила от ушите му златните обеци и разкопчала гривната с висулки на ръчичката му. След това взела от врата на Алекс и златното й синджирче с ангел-хранител и буквичката А, която висяла на него.

Facebook logo
Бъдете с нас и във