Параграф22 Daily

§22 Новини

Автопарк за 200 000 лева продава НАП-Пловдив

Автопарк за над 200 000 лева продава НАП-Пловдив. На вниманието на купувачите се предлагат 12 превозни средства на цени от 6 240 лв. до 27 600 лв. Между тях са автобуси, леки автомобили, както и мултиван, който заради доброто си състояние и технически характеристики държи най-високата първоначално обявена цена от 27 600 лв.

Кандидат-купувачите могат да подадат оферта, както само за един, така и за няколко от предложените превозни средства, тъй като за всяко ще се провежда отделен търг. Снимки на автомобилите и автобусите са публикувани в онлайн магазина на приходната агенция на интернет адрес www.nap.bg, където има и подробности за самите продажби, срокове за участие и координатите на публичния изпълнител, водещ търга.

Превозните средства могат да бъдат огледани и лично на адрес в Пловдив, където се съхраняват. Огледите продължават до 1 март. Дотогава се приемат и ценови предложения за закупуване, като предложената цена от кандидатите не трябва да е по-ниска от първочанално обявената за всяко превозно средство. Също до 1 март следва да се внесе депозитът, който е в размер на 20% от първоначално обявената цена.

Миналата година публичните изпълнители от НАП-Пловдив продадоха активи за над 6,1 млн. лева след организирани търгове на територията на цяла Южна България. Най-много приходи за бюджета бяха спечелени от продажбите на недвижими имоти.

Със средствата, частично или изцяло, се погасяват задълженията на лица с неплатени в срок данъци и осигуровки.

Facebook logo
Бъдете с нас и във