Параграф22 Daily

§22 Новини

Бареков с ехидни разкрития: Колтуклиева искаше да ми става пиар

Соня Колтуклиева се е самопредложила за пиар на Николай Бареков, става ясно от интервю на лидера на ББЦ за в. "Галерия". "Госпожа Колтуклиева бе в моя офис преди 2 години и половина. Беше скъпо наконтена, в едно модерно тоалетче. Аз пък имам лошия навик някой път да посрещам изискани гости по спортно облекло. Дойде с такси, аз тогава още бях шеф на телевизията, и заяви, че иска да работи персонално за мен. Аз я попитах като каква вижда своята дейност и тя ми каза: "Като професионален пиар и консултант", обяснява Бареков.


Тогава той й припомнил, че бил известен с това, че сам си правел пиара и бил добър в това нещо, след което получил контраоферта. "Колтуклиева ми заяви, че би искала да работи като професионален пиар и консултант на Делян Пеевски и ме попита дали е удобно да се обади на Цветан Василев, за да се самопредложи. Казах й, че банката на Василев всеки знае къде е, ако желае, може да отиде там и да поиска среща с него, за да си намери работа", допълва лидерът на ББЦ. И обяснява, че е запазил добрите си отношения с Колтуклиева, но в един период двете с Люба Кулезич започнали битка, основно чрез есемеси, за сърцето на Бойко Борисов. Кулезич дори отишла при него за съвет как да пребори Колтуклиева, която също го ухажвала.


"Казах й: Люба, пускай му есемеси. Борисов обича да му се пращат съобщения. Пиши му, че го обичаш много. И тя му пращаше такива есемеси - колко го обича, как иска да работи за него, и двете със Соня почнаха да се бият за сърцето му. Заради тази работа пък ме намрази Соня Колтуклиева", разказва още Бареков.


Той коментира и ситуацията около банките. "За мен основният лош герой на миналата седмица е Бойко Борисов, който тръгна да се възползва от фалита на Корпоративна търговска банка и от опашките пред Първа инвестиционна. Пред bTV и Нова, на които се изживява като главен редактор, Борисов започна да обяснява, че държавата се срива, банките отиват на кино, а той щял да докара МВФ...Върхът на неговата нелепост беше изказването, че може да стане служебен премиер. Затова му казах на консултациите при Плевнелиев, че не сме там, за да го правим служебен премиер", коментира още Бареков.


Лидерът на ББЦ твърди, че е станал свидетел как банкерът Цветан Василев посещава Борисов в дома му, където се усамотили да водят някакъв разговор. И от двамата съм чувал, че поддържат близко приятелство, говорят по телефона. Мисля, че това не е някаква тайна, казва още Бареков.


 

Facebook logo
Бъдете с нас и във