Параграф22 Daily

§22 Новини

Бербатов поговори с обвинители в Районна прокуратура - София

Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов се яви в Районната прокуратура в София.Той е призован във връзка със сигнала срещу Борислав Михайлов, предава БНТ. Бившият национал подаде сигнал, че родни клубове са притискани и дори принуждавани да се откажат от искането за свикване на извънреден конгрес на БФС през есента. Така беше обявено, ще има редовен конгрес на 18 март 2022. "Вие чухте когато един представител на отборите говори публично. Излезе и каза за какво става въпрос. И ние сме тук, за да добавим по тази тема, помолиха ни да дойдем и напълно нормално. Ще кажем, каквото са ни казали клубовете.

Оттам нататък вече зависи от хората, които ще работят по това нещо. В крайна сметка клубовете искаха помощ, ние можехме да откажем или да се опитаме да помогнем, което и направихме. Всички губим. Кой иска да се занимава с такива неща? С цялото ми уважение, разбира се, и да идваме, и да говорим по сигнали".

"Абсолютно разочароващо за всички, които сме въвлечени в това нещо. Това е последното нещо, което исках да се случва. Но в един момент, когато даден отбор, дори един да е, само той помоли за някаква помощ, трябва да се опиташ да му помогнеш, а не да казваш: съжалявам, нищо не мога да направя.

Затова се опитваме да помогнем", сподели бившият играч на Манчестър Юнайтед пред БНТ. По сигнала вече беше разпитан Михайлов, който отрече твърденията за натиск върху българските клубове. 

Facebook logo
Бъдете с нас и във