Параграф22 Daily

§22 Новини

Безработна казанлъчанка отмъкна натъпкана с долари чанта от кола в Бургас, хванаха я във Варна

33-годишна жена от Казанлък, откраднала натъпкан с пари куфар от Бургас, бе задържана след съвместна работа на служителие от Първо РУ-Бургас и Първо РУ-Варна. Тя е спипана в морската столица вчера, но във връзка с друга кражба, осъществена пак в Бургас, но този път на 200 лв. и диоптрични очила от известен бар в центъра на града. Тя е направила пълни самопризнания, като дори разказала и за предходното престъпление.

На 29 септември, още по светло, тя видяла, че паркираният пред денонощният магазин „Абсолют” автомобил  - Дачия Дъстър, с варненска регистрация, е оставен отключен, а собственикът му е е търговския обект и се бави. Тя се възползвала от възможността и отворила вратата и взела чанта за лаптоп. В нея обаче, освен компютъра, се оказали и 22 хил. долара  служебни пари на варненска корабна фирма. 33-годишната безработна се укрила и още същия ден избягала от Бургас.

В резултат на множеството оперативно-издирвателни действия, предприети от полицейските служители е установена самоличността й, като са проследени различни нейни маршрути в България. Последно е локализирана във Варна, където е и задържана.

Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление – Бургас.

Facebook logo
Бъдете с нас и във