Параграф22 Weekly

§22 Новини

Бивш гард на братя Галеви убит в Дупница

Започнато е досъдебно производство по случая с убийството в Дупница. Това съобщи говорителят на Окръжна прокуратура Марияна Сиракова. „В момента се извършват всички необходими процесуално-следствени действия за установяване на извършителя на деянието”, каза прокурор Марияна Сиракова.


Бившият 28-годишен бодигард на Братя Галеви - Николай Радев почина снощи, след като бе намушкан в корема при скандал в заведение в Дупница. Разправията избухнала снощи около 22.30 ч. и прераснала в побой, съобщи местният в."Струма".


В мелето, 28-годишният Радев, известен с прякора си Отвертката, бил намушкан с нож в корема. Той е откаран в болницата в Дупница, но е починал.


Говорителят на Областната дирекция на МВР-Кюстендил Катя Табачка съобщи, че са задържани баща и двамата му синове. Те са на 68, 46 и 39 години. По случая е образувано досъдебно производство и е уведомен дежурен прокурор. Разследва се причината за скандала и последвалото убийство.


По неофициална информация задържаните са известен стоматолог в Дупница и синовете му, един от които лекар в местната болница. Все още се изяснява кой от тях е нанесъл смъртоносния удар.


Отвертката е бил личен бодигард на съпругата и децата на Пламен Галев, които живеят от години в Англия, припомня в. "Струма".


Преди около две години Николай Радев преби жестоко приятелката си. Тя заведе дело, но съдът осъди нея да му плати 1000 лева, защото го обиждала с нецензурни думи по време на побоя и накърнила достойнството му.

Facebook logo
Бъдете с нас и във