Параграф22 Daily

§22 Новини

Бизнесменът Ив. Янев губи поредния обект от фаталното съдружие

Модерна автомивка в Благоевград попадна в ръцете на съдия-изпълнител заради ипотекирането и в банкова институция. Мивката, която има всички екстри последен писък на "модата" в обзавеждането с техника и машини, е обявена за публична продан с първоначалана цена, от която да тръгне наддаването 1 400 883 лева. Евро - Стоп - 1” ООД, чиито собственици до миналата година бяха Цветан Дилов и съдружникът му Иван Владимиров Янев.

Обектът е собственост на бизнесмена Иван Янев, управител на фирма Евро - Стоп 1” ООД. Фирмата направи първия ТИР сервиз в областния център. В нея съдружник на Янев бе Цв. Дилов, двамата изградиха универсален комплекс за обслужване на автомобили, в който построиха сгради за релакс на работниците, паркинг за тирове и автомобили, работилница и луксозна автомивка, магазин за автокозметика и други необходими за поддържането на коли екстри.

Комплексът бе истинско бижу, чиято работа стартира през 2009 година.

За всичко това двамата съдружници взели банкови кредити. В разгара на кризата кредитите им взеха да ги задушават и Дилов не издържа и преди около 2 години се самоуби. Бизнесменът бе намерен увиснал на бесило във фаталния автосервиз. Решението му да сложи край на живота си дошло след като банките обявили ТИР-сервиза за публична продажба. Цената му надхвърляше 1 700 000 лева.

Веднага след това съпругата му наследи бизнеса, но явно нещата не са потръгнали, след като съдия изпълнител обяви търг за автомивката.

Facebook logo
Бъдете с нас и във