Параграф22 Daily

§22 Новини

Бизнесменът Нено Михалев отрича да е плашил някого с пистолет в Черноморец

Бизнесменът Нено Михалев извадил пистолет срещу двама съпрузи в заведение на плажа на къмпинг „Черноморец”. Това твърди 47-годишният Иван Георгиев, който разказа цялата случка в рубриката ни „Вашият сигнал до ФЛАГМАН”.

„Вчера вечерта към 20 часа на плажа на къмпинг Черноморец се разигра поредният екшън. На тръгване от плажа аз – Иван Георгиев и жена ми Елена Георгиева бяхме нападнати от криминално проявения Нено Михалев в заведение.

Ресторантът на плажа е незаконна постройка, а наемател на плажната ивица доскоро е била фирма на съпругата на Нено Михалев. След поредица нецензурни думи и обиди към нас, Михалев буквално се нахвърли върху ни и преби Елена, извади пистолет и го насочи към нас, за да ни разстреля, но бе задържан от персонала на ресторанта. Все пак успяхме да избягаме, но за съжаление оставихме колата си пред ресторанта, която намерихме потрошена днес, според очевидци от същия Нено Михалев.

Лично аз, Иван Георгиев, подадох сигнал в полицията за побой и опит за убийство, която своевременно реагира и задържа Нено Михалев за 24 часа в полицейското управление. Нено Михалев е лице, известно на полицията, съдружник на известния наркобос от Варна Иво Гела, който е и част от незаконна мрежа за източване на кредитни карти. Лично Нено Михалев пред очевидци преби жената Елена Г. и се закани да отнеме живота ни”, пише ни Иван Георгиев.

Пред Флагман.Бг представилият се за потърпевш Иван Георгиев каза само: „Казах, каквото имам! Не ми се говори повече!”

От пресцентъра на полицията съобщиха, че действително е подаден такъв сигнал, но не може да бъде проверен, тъй като цял ден Иван Георгиев не се явил да обясни какво точно се е случило.

Отговорът на Михалев:

"Не съм плашил никого с пистолет, аз бях нападнатият в Черноморец. Личен конфликт е причината за тази постановка. Това заяви пред Флагман.Бг бизнесменът Нено Михалев, който бе набеден, че е нападнал двама съпрузи в заведение на къмпинг „Черноморец”.

„Иван Георгиев е нает да свърши мръсната работа, тъй като с хотелиера Димитър Чапанов имаме конфликт. Аз бях нападнатият пред 10 души. Аз съм 70 кг, а Иван Георгиев е 130. Той започна да се заяжда, аз станах от масата и тръгнах с жена ми. Тогава ни нападнаха пред целия персонал на заведението, удариха жена ми и нейната приятелка, аз получих 5-6 удара в главата, после си разбиха колата и ни обвиниха, че сме откраднали пари от нея. Говорят дори, че са плашени с пистолети. Няма такова нещо! Всичко е манипулация, постановка”, каза Нено Михалев, цитиран от Флагман.

„Аз и жена ми сами отидохме да подадем жалба срещу въпросното лице, че ме е нападнал и до изясняване на случая бях в полицията. Всичко вече е ясно. 8 души са дали показания в Созопол”, добави той.

„Този човек играе в един цирк. Собствениците на три комплекса в района имаме конфликт за плажа, играем в търгове, имаме си проблеми помежду си. Иван дойде тенденциозно да се заяде с мен, защото му е платено за цялата тази работа. Димитър Чапанов е наел Иван да дойде да направи целия цирк”, подозира Нено Михалев. „Нито е имало оръжия, нито е имало заплахи, нито чупене на коли и кражби. Не съм плашил никой”, заяви категорично той,

„Имаме конфликт в бизнеса, водим съдебни дела и едно лице дойде, взе пари, удари ме 4-5 пъти и пусна статията, която е подготвена предварително”, каза още Нено Михалев.

Facebook logo
Бъдете с нас и във