Параграф22 Daily

§22 Новини

Блондинка преби Фесо Бандита за паркомясто, това там е традиция

52-годишен мъж яде як бой от блондинка в центъра на Кърджали заради паркомясто, става ясно от събраните сведения на прокуратурата. Потърпевшият А. Д., наричан Фесо Бандита преди 20-ина години, когато бил с реноме на „един от „отворковците" на Кърджали", си извадил медицинско и се надява искът му за обезщетение да влезе в съда в близките дни. Инцидентът е станал на улица „Тутракан", намираща се зад сградата на Община Кърджали и Областна администрация, пише 24rodopi.com.

Мъжът и жената се сдърпали за паркомясто в 14.30 часа, когато в центъра на Кърджали е трудно да се намери място за автомобил. Пред прокурора Фесо Бандита заявил, че първо дамата го предупредила с бележка, поставена на предното стъкло. Малко по-късно го изненадала с твърд предмет, който стоварила в тила му. Преди около 11 години, срещу Фесо било заведено дело за нанасяне на телесна повреда. Тогава той се разминал с глоба.

Друг кърджалиец вече се провали в съда, където поиска обезщетение от дама, която му нанесла побой. Искът бил за 2 000 лева. Мачото обвинил С.М.Р., завършила висше образование, разведена, но с добра професия, затова, че му причинила болка и страдания без разстройство на здравето. Тъжителят М.М.Д. си извадил медицинско, че по шията и ръката му има оток и кръвонасядания. Районният съд в Кърджали не само оправда дамата, но и осъди мъжкаря да плати 450 лева хонорар на адвоката й.

Преди време пък млада, мургава кърджалийка, наби съседа си с маркуч. 29-годишният потърпевш бе настанен под наблюдение в кърджалийската болница. Гневът на 34-годишната му биячка се излял предимно по главата на мъжа.
 

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във