Параграф22 Daily

§22 Новини

Братя дупничани лежат на гърба на 27-годишна майка с 4 деца

Братята Методиеви - Славчо на 22 година и Сашо на 32 години от Дупница, се изправени  пред Кюстендилския окръжен съд по обвинение в отвличане, съобщи „Струма”. Те са обвинени, че на 4 април 2014 година след 20.30 часа са отвлекли Миглена Евтимова на 27 години от Дупница.

В кулоарите пред съдебната зала се събраха двете сестри на задържаните дупничани - Десислава и Силвия, както и майка им Валентина. В подкрепа на съпруга си се появи и жената на Славчо - Зоя, с най-малкото от трите им деца, което сега се учи да ходи и проследи процеса срещу баща си от първата скамейка в съдебната зала.

Още преди началото на делото стана ясно, че потърпевшата от отвличането Миглена не може да бъде намерена на адреса си в Дупница, преди ден се появила в града и заявила, че няма да се яви на делото, „за да изгният тези двамата в затвора...”

„Уважаеми съдии, тази жена си изкарва парите с най-древната професия, на 27 години има четири деца”, каза в защита на своите клиенти адвокатката на двамата подсъдими Анна Караджинова. Малко по-късно стана ясно, че Миглена, оплакала се в полицията, че е отвлечена, на практика е живяла на семейни начала в столицата с по-възрастния брат, 32-годишния Сашо.

Пред съда показания даде и таксиметровият шофьор Борислав Иванов, който час и половина във вечерта на отвличането возил Миглена, нейната сестра Зоя и двамата братя на различни адреси в Дупница.

Facebook logo
Бъдете с нас и във