Параграф22 Daily

§22 Новини

бТВ, Нова тв и БНТ продължават здраво да обслужват отиващата си власт

Трите големи и уж национални телевизии продължават да манипулират, продължават да обслужват Борисов, пише Иван Бакалов в E-vestnik.bg.

Бойкот на Би Ти Ви, Нова тв и БНТ – това трябва да направят всички новоизбрани от ИТН, БСП, анти-мутрите(ДПС е друг случай, но и те могат да се присъединят).

Защо?

Много просто – заради отношението на трите медии.

Трите телевизии продължават да манипулират, продължават да обслужват Борисов.

Нека продължат да си канят Караянчева, Деси (както я нарича вождът), Тома Биков, Дариткова, Харизанов, и прочее. Нека продължат да пускат селфитата на Борисов в джипката и пред джипката.

Ако има ново правителство, премиерът може да говори в петък на парламентарен контрол (каквото Борисов досега не правеше), на заседания на министерския съвет (като Борисов), но не и пред трите отровни телевизии, които са сред основните виновници България да бъде на върха по корупция в ЕС и на дъното по бедност.

Те си имат лица – Цветанка Ризова, Георги Любенов, Антон Хекимян, Бойко Василев, Виктор Николаев и т. н. Да си знаят. Бяха безмълвни ретранслатори на Борисов и партията му, нека си останат там.

Бойкот за тях.

Вече има и алтернативни телевизии като ТВ+, Дремджиев, TV1, 7/8 тв, БСТВ, „Евроком“, „Алтернативата“. Стигнахме дотам, че дори партийни телевизии станаха по-обективни и не крият новини и събития като уж независимите частни телевизии, и като уж обществената. Има и социални мрежи, където анти-ГЕРБ политиците, бъдещ премиер, правителство, могат да говорят. Нека манипулаторите си манипулират без тях.

Facebook logo
Бъдете с нас и във