Параграф22 Daily

§22 Новини

Цар Плъх пак влиза в затвора - пребил съкилииник

Известният гангстер Иван Розов Стоянов, популярен в ъндърграунда като Цар Плъх, отново ще влезе в затвора, заради това, че при последния си престой е пребил друг пандизчия. Решението на Районен съд-Бургас излезе преди ден. С него Иван Стоянов бе признат за виновен, че преди две години смазал от бой Кристиян Д. в коридора на затвора, съобщава „Флагман”.

От диспозитива на присъдата стана ясно, че Цар Плъх нанесъл два удара с отворена длан по Кристиян, който паднал по стълбите и получил лека телесна повреда. Стоянов е осъден да плати и 2 хил.лв на пострадалия пандизчия.

Заради агресивното си поведение тогава Цар Плъх бе прехвърлен под специален режим - в крилото на доживотните. След като прекара половин година там, режимът му бе облекчен, но Стоянов намери нов начин да се прочуе. Склонил надзирател да му внесе алкохол в килията, но случаят бе бързо разкрит и надзирателят уволнен.

Иван Розов Стоянов бе изключително популярна личност в криминалния контингент преди 10-ина години, но след поредица от престъпления и присъди е тотално пропаднал, за последно заминал да работи в Германия като строител. Или поне така твърдял пред стари познати от славните години.

Facebook logo
Бъдете с нас и във