Параграф22 Daily

§22 Новини

Чавдар Николов оглави сектор "Терор" в ГДБОП

Бившият началник на полицейското управление в Сандански, Чавдар Николов оглави ресор "Терор" в Главна дирекция БОП, той поема тежкия сектор седмици, след като Ивайло Спиридонов стана директор на ГД БОП. Николов, бе най-младият полицейски началник в Пиринско, част от екипа на сегашния главен секретар и бивш директор на ОД на МВР Благоевград Георги Костов, пише Струма..

На 29 години, Николов оглави класацията за най-млад полицейски шеф в региона и за около година успя да изведе полицейското управление в Сандански на челно място в полицейската дирекция на Пиринско. Екипът на Костов в ОД на МВР в Благоевград остави трайни следи в дирекцията, заради добрите резултати, постигнати по време на управлението им. Пръв в София замина Николов, който предаде щафетата на управлението в Сандански на криминалиста от Петрич, Танушев. На стратегически важен пост в столичната полиция е и бившият заместник- директор Мирослав Данаилов и ексшеф на криминална полиция в областта, показал завидни резултати в работата си.

Екипът от криминалисти, създаден по времето на Данаилов и сега показва отлични резултати. В момента от екипа на главния секретар на територията на ОД на МВР, е заместник -директорът Христо Разсолков, слуховете го изпращат на висок пост в София, но засега Разсолков остава в Благоевград, начело на криминална полиция.
 

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във