Параграф22 Daily

§22 Новини

Цимбика нападна Милко Георгиев, потроши му и колата

Сериозен екшън се разигра на стадион "Българска армия" по обяд. Упълномощеният представи­тел на главните акционери Манджуков и Инджов - Милко Георгиев бе нападнат от Калоян Стоянов-Цимбика, информира livesport.bg.

Докато Милко Георгиев говореше по телефона с Инджов, Калоян Стоянов му налетя, блъсна го и го наплю. Георгиев се качи в колата си и се отправи към изхода на стадион "Българска армия", но в същия момент Стоянов с предмет удари по вратата на колата на собственика на ЦСКА ТВ. След това Цимбика напусна стадиона, а Георгиев остана да чака полицията. Всичко това се разигра пред очите на десетки свидетели.

Собственикът и идеолог на ЦСКА ТВ - Милко Георгиев бе откаран от органите на реда в Първо РПУ, където ще даде показанията си за инцидента на стадион "Българска армия" от преди броени минути.

"Пуснах жалба в полицията, това е, срещу въпросното лице, всички го познавате, посочи по-късно пред медиите Милко Георгиев. Нямам никаква идея какви са му претенциите. Аз разговарях по телефона, той дойде и ми се нахвърли. Какво повече да кажа?!. Вече не знам дори какво да си представям. Аз нямам идея какво би могъл да иска от мен този човек. Аз говорех по телефона с господин Инджов. Помолих го да изчака, а той почна да ме плюе и да ме псува. Как щял да ме изкорми, това онова. Изпочупи колата ми. И когато се обадих на 112, големият мъж избяга. Жена ми е бременна, дъщеря ми в училище, аз се чудя кого да успокоявам. Какво да коментирам?! Гадно е!".

Facebook logo
Бъдете с нас и във