Параграф22 Daily

§22 Новини

ЦСКА за злобните инсинуации: Папарашки кадри от старите ленти не коментираме!

Ръководството на ЦСКА излезе с официално изявление по повод появилите се информации, че треньорът Милош Крушчич и част от футболистите са провели тренировка на базата в Панчарево. От ЦСКА призоваха първо да бъде направена проверка по случая, като нарекоха появилите се кадри "аматьорски", както и "папарашки кадри от старите ленти".

Ето и целия текст на декларацията:

"Армейци,

призоваваме Ви да спазвате мерките на извънредното положение и да не се поддавате на провокации. На страха очите са големи и затова халюцинациите в главите на недоброжелателите ни са обясними. По повод на „аматьорските кадри“ от базата в Панчарево няма да се обясняваме, каквато е целта на някои добре познати Ви болни мозъци. Ние папарашки кадри от старите ленти не смятаме да коментираме.

Премиерът Бойко Борисов обяви, че клубовете, които тренират в извънредното положение, трябва да бъдат глобени, но преди това официално и законно проверени. Подкрепяме го напълно. Всичко друго е спекула във времена, в които няма място за интриги и за комплексари, заели се с медиен бизнес"

Facebook logo
Бъдете с нас и във