Параграф22 Daily

§22 Новини

Да се държат като нова ДС е позор за хората, облекли полицейски униформи!

Публикация във Фейсбук

В моя дом, моята крепост, нахлуха трима български полицаи без прокурурска заповед, без никакво основание, за да ме закарат в местната полиция без обяснения! В полицията дознателя ме светна, че съм там за мой пост срещу Бойко Борисов... Това било "преференция"!

Без съдебна заповед, без право на адвокат ме държаха близо 4 часа за разпит без да уведомят Военна прокуратура, защото аз съм български офицер и нямат право да ме тормозят без знанието на Военна прокуратура! Не им пука - наложи се да им цитирам НПК и Конституцията за чл. 39, ал. 1 за свободата на словото.

Слава на Бога държаха се любезно, но отказаха да ме върнат до дома ми с полицейски автомобил на какъвто ме натовариха на път за полицията. Държаха ме близо 4 часа за да ме разпитват. За какво става дума? Става дума за масов полицейски произвол, антизаконен и противоконстатиционен срещу всички български граждани, неспазпазване на НПК, непознаване на законите в "Демократична" България и на Конституцията! Това е позор за хората облекли полицейски униформи! Те протестират за по-високи заплати, пият кафе, пушат и никой не ги бие и обгазява! Това ли е българската полиция подчинена на ОПГ ГЕРБ и Бойко Борисов? Аз не искам такава полиция, а вие?

Аз съм полк.инж. Кирил Стаменов - не ме е страх от никого - имунизиран съм срещу страх още като млад офицер на БНА, участвал съм в много мисии по света и Господ не може да ме изплаши, камо ли българските полицейски подлоги на Бойко Методиев Борисов! Точка!

Facebook logo
Бъдете с нас и във