Параграф22 Daily

§22 Новини

Даверов обяви случая с побоя за рекламен трик, издателят му - не

Писателят Владо Даверов обяви случаят с боя за рекламен трик, на който журналистите са се хванали. На 13 ноември издателят на Даверов съобщи, че той е бил пребит от трима неизвестни пред дома му в столичния квартал "Люлин". "Добре съм, не съм бил пребит, имаше опит за нападение, не знам откъде дойде тази дивотия", каза днес Владо Даверов пред Нова телевизия.

Хващайки се за подхвърлена реплика от водещите, той няколко пъти със смях повтори: "Това е рекламен трик и вие се хванахте, ха да видим сега какво ще ми кажете". Преди този изненадващ финал, писателят обясни, че е имало мимолетна любителска акция, в която "малко е бил наранен". Даверов няма предположения защо му се случило всичко.

"Нямам нищо, което да показва, че поводът е книга. Минаха покрай мене и изчезнаха. Нито съм пребит, нищо ми няма", каза още писателят, като се похвали, че като плевенчанин е "отнесъл много бой през живота си".

Според издателя му Огнян Младенов обаче Даверов се шегува за трика, като около 21.30 часа на 12 ноември му се е обадил и му е казал, че е бил пребит. Именно Младенов след това разпространява новината в медиите. Той повтори версия, че писателят е бил нападнат пред блока си от трима души и е ударен с бокс и с тръба. Счупен му е носът. Нищо не е откраднато, уточни тогава Младенов.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във