Параграф22 Daily

§22 Новини

Десислава Иванчева: За Гешев и спецсъда няма правов ред

"Чувствам се щастлива, че Господ ме дари с дете. Ин витро процедурите изискват строго определен график. Специализираният съд ми объркваше графика постоянно и казваше, че ин витрото не е спешна и неотложна манипулация. От 2014 г. се получи така, че имам проблеми със забременяването и от тогава съм пациент на клиника по ин витро". Това коментира бившият кмет на столичния квартал ”Младост” Десислава Иванчева, която в момента е пусната на свобода под гаранция, в ефира на ”Честно казано с Люба Кулезич”.

"Паричната гаранция е солена, но благодаря на съда, че взе това решение. Знае се, че аз от няколко години не работя, а и имам консумативи, които плащам, за мен 10 000 лева бяха непосилна сума. Отново благодаря на адв. Албена Белянова, която плати гаранцията ми. Успяхме да съберем парите, за да върнем парите на адв. Белянова", допълни тя.

"Отидох на протест срещу Иван Гешев, защото този човек и специализираният съд не спазват законност, при тях няма правов ред. Това си личи не само по нас, но през 2018 г. и 2019 г. беше много страшно, имаше много безпочвени обвинения", каза още Иванчева.

Facebook logo
Бъдете с нас и във