Параграф22 Daily

§22 Новини

Доцент д-р Иван Видолов е новият ректор на Академията на МВР

Досегашният ректор на Академията на МВР проф. дн Любомир Тимчев получи Почетен знак на МВР – II степен. Връчи го заместник-министърът на вътрешните работи Милко Бернер. Отличието е израз на огромното уважение на ръководството на МВР към Вас и Вашия труд. Изборът на преподавателската професия е достоен избор. В продължение на няколко десетилетия Вие изградихте  поколения добри служители на МВР. Нашата Академия заема лидерска позиция в направление „Национална сигурност“. Благодаря на Вас и на целия екип – заяви заместник-министър Бернер.

Новите предизвикателства дават нови възможности. Продължавайте да развивате капацитета на АМВР, за да бъде обучението на бъдещите ни колеги пълноценно и адекватно – пожела той на новия ректор.

Със заповед на министър Христо Терзийски на длъжността е назначен досегашният декан на Факултет „Полиция“ доц. д-р Иван Видолов. Не може да се осланяме на досегашните успехи. Трябва да се направи още много, за да инвестираме в бъдещето. Добрата подготовка е единственият път, за да могат служителите на МВР добре да изпълняват задълженията си – посочи доц. Видолов.

На кратката церемония присъстваха още заместник-главният секретар на МВР главен комисар Стоян Темелакиев, директорът на Дирекция „Вътрешна сигурност“ старши комисар Стефчо Банков и преподаватели в Академията.

Facebook logo
Бъдете с нас и във