Параграф22 Weekly

§22 Новини

Докладът за Христо Бисеров и Бисер Миланов-Петното отива в прокуратурата

Докладът на парламентарната комисия за Христо Бисеров и Бисер Миланов-Петното ще е готов след седмица и ще бъде внесен в пленарната зала с препоръка и прокуратурата да се занимава по случая, съобщи Сияна Фудулова, председател на Временната анкетна комисия.


"Няма никаква драма в това, че нямаше кворум, още повече, че от сутринта беше известно, че призованият за изслушване Николай Бареков няма да се появи в комисията. Беше необходимо да го изслушаме, поясни Фудулова.


Бяха получени две писма в комисията - едното от Николай Бареков, другото от Бисер Миланов. Съдържанието е почти едно и също - искат да им дадем възможност за среща между всички засегнати страни. Комисията счита, че такава среща не е възможна, затова приключваме работа окончателно. Среща не е възможна, защото единият от призованите в комисията за изслушване каза, че категорично няма да дойде на среща и това е Бойко Борисов", заяви тя.


По нейните думи по случая Христо Бисеров ще бъде записано това, което е казано в комисията. "И на двете изслушвания на Йордан Бонев категорично беше казано, че е имало среща", посочи Сияна Фудулова.


Тя отказа да коментира твърдението на Румен Петков, че тази комисия е унизителна за парламента.

Facebook logo
Бъдете с нас и във