Параграф22 Daily

§22 Новини

Досъдебно производство за катастрофата с 4 жертви в Хаимбоаз

Продължава разследването за причините, довели до тежката катастрофа снощи, при която загина семейство - четирима души, сред които и 2 деца. Движението през Прохода на Републиката беше възстановено малко след 1 часа през нощта.

Инцидентът е станал в района на село Пчелиново. Челно са се сблъскали два леки автомобила. Едната кола е с украинска регистрация. В другия автомобил са пътували възрастни мъж и жена и техните внуци от град Шивачево. При удара колата на семейството се възпламенява и всички пътуващи в нея са загинали. Ето какво казаха днес и от Охранителна полиция.

Гл. инспектор Димитър Димитров - началник сектор "Охранителна полиция" - Казанлък, уточни: "Украинският гражданин е получил натъртвания в гърдите и десен крак. Обслужен е амбулаторно. Тестван е за употреба на алкохол и наркотични вещества, пробите са отрицателни. Взета му е кръвна проба за анализ".

Украинецът е задържан за срок от 24 ч. Извършен е оглед на местопроизшествието, образувано е досъдебно производство, предстои извършване на експертизи и анализи.

Facebook logo
Бъдете с нас и във