Параграф22 Daily

§22 Новини

Досъдебно производство за палеж на шест леки коли

Районна прокуратура – Пловдив наблюдава образувано досъдебно производство за палеж на 6 леки автомобила в с. Ягодово, обл. Пловдив – престъпление по чл. 330 ал. 1 от Наказателния кодекс. Към настоящия момент като извършител на деянието е установен Г.Ш., на 27 г.

Малко след полунощ на 24 март на тел 112 е получен сигнал за възникнал пожар в района на село Ягодово. Незабавно към мястото са насочени екипи на полицията и пожарната, които успели бързо да погасят пламъците, обхванали паркирани пред сервиз моторни превозни средства. От огъня  напълно са изгорели 6 автомобила, частични щети са нанесени на бус и друг лек автомобил. Установен е собственикът на превозните средства, на място е извършен и оглед. 

В рамките на организираните и проведени незабавни оперативно- издирвателни и процесуално- следствени действия, само след няколко часа, криминалистите установили и задържали заподозрения извършител на престъплението  27- годишен жител на село Крислово. Пред разследващите той признал за стореното. Разследващи  продължават работа по случая в хода на започнато досъдебно производство, водено под надзора на Окръжна прокуратура-Пловдив.

  Работата по случая продължава.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във