Параграф22 Daily

§22 Новини

Двама милиардери се сбиха заради Миранда Кър

Двама австралийски милиардери се сбиха за супермодела Миранда Кър на плаж в Сидни, пишат британските таблоиди "Metro" и "The daily Telegraph". Единият от тях - 46-годишният Джеймс Паркър, е й сегашният приятел на моделката Кър.


Той и 47-годишният Дейвид Гинджъл първо си разменили обидни думи, а после тръгнали да разрешават спора с юмруци. По думите на очевидци господата се търкаляли по пясъка в опит да се удушат един друг. По време на боя Гинджъл така ударил Паркър, че му насинил едното око, нанесъл му драскотини по лицето и дори му избил няколко зъба. Любопитното в случая е, Паркър и Гинджъл са приятели от деца.


В края на 2013 г. обаче отношенията им претърпяват рязка промяна - тъкмо защото Паркър започва да се среща с 31-годишната Кър, заради която се развежда с жена си Ерика Бакстър, от която има 3 деца, което подразнило семейния приятел Гинджъл.


В последното си изявление двамата богаташи обаче казват: "Ние сме приятели от 35 години. Имаме своите върхове и спадове. Уважаваме се и нито един от нас няма да коментира инцидента повече."

Facebook logo
Бъдете с нас и във