Параграф22 Daily

§22 Новини

Дванадесет престъпления са разкрити по време на специализираната полицейска операция в област Пазарджик

През изминалите 48 часа по време на специализираната полицейска операция екипи от структурните звена на дирекцията са разкрили 12 престъпления: кражби – 2, притежание на наркотични вещества – 4, управление на МПС след употреба на наркотични вещества – 2, управление на МПС след употреба на алкохол - 3. Това съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Пазарджик.

Установен е случай на опит да се прокарат неистински парични знаци в игрална зала, намираща се на територията на Пещера. Проверени са общо 1821 лица и 824 МПС, инспектирани са 236 търговски, питейни, увеселителни заведения, хотели, къщи за гости. За срок от 24 часа са задържани 19 човека. По закона за движение по пътищата са констатирани 272 нарушения, за които са съставени актове и фишове. Служителите са проверили и 35 юридически лица извършващи частна охранителна дейност. Две са установените нарушения по Закона за чужденците в Република България.

По време на полицейската акция са иззети 4400 грама тютюн, 120 къса цигари без бандерол, както и 15 кубически метра немаркирана иглолистна дървесина.

Facebook logo
Бъдете с нас и във