Параграф22 Daily

§22 Новини

Двудневен семинар в Габрово за служителите на „Пътна полиция“

Форумът, организиран от ГД „Национална полиция“ на тема „Актуални въпроси за контрол на движението по пътищата, административно-наказателна дейност и отчет и анализ на пътнотранспортните произшествия“ събра пътни полицаи от всички областни дирекции.

В Габрово се проведе двудневен семинар на тема „Актуални въпроси за контрол на движението по пътищата, административно-наказателна дейност и отчет и анализ на пътнотранспортните произшествия“, организиран от Главна дирекция „Национална полиция“. В обучението взеха участие представители на „Пътна полиция“ от всички областни дирекции в страната.

На откриването присъстваха  главният секретар на МВР главен комисар Петър Тодоров, директорът на ОДМВР Габрово ст. Комисар Цветомир Цонков, началникът на Отдел „Пътна полиция“- ГДНП комисар Калоян Драганов и заместник председателят на Държавна агенция „Безопасност на движението по пътищата“ Анжелина Тотева.

Главен комисар Петър Тодоров подчерта, че ограничаване на пътнотранспортния травматизъм и намаляване жертвите на пътя е сред основните приоритети на министерството.

Facebook logo
Бъдете с нас и във