Параграф22 Daily

§22 Новини

Fox: Хилъри Клинтън се оплака, че са й "откраднали изборите", но премълча за своите контакти с Русия

Бившият кандидат за президент на САЩ Хилари Клинтън се оплака, че въпреки добрата си предизборна кампания, в крайна сметка са й "откраднали изборите", съобщава Fox News. Както отбелязва наблюдателят на канала Дан Бонджино, с подобно изявление Клинтън демонстрира своята „арогантност“, тъй като напълно „забрави“ да спомене собствения си „сговор“ с руското разузнаване, цитира Поглед.

Нека поговорим за новините този уикенд. В събота Хилъри Клинтън говори на събитие в Лос Анджелис. Тя все още не се е примирила с поражението си. Нека я послушаме.

ДАН БОНДЖИНО, журналист на Fox News: (Смее се.) Аха.

ХИЛАРИ КЛИНТЪН, бивш кандидат за президент на САЩ: Струва ми се, че е важно да се разбере - и аз говорих за това на кандидатите, с които се срещнах – вие може да имате по-добрата предизборна кампания. Можете дори да станете кандидат за президент. И при това могат да ви откраднат изборите.

И това казва жената, която иска да се избави от колегията на избирателите. Какво мислите за това?

ДАН БОНДЖИНО: Айнсли, има ли политик по-нагъл от Хилари Клинтън? Това е все едно по време на обир на банката да започнеш да се оплакваш, че касиерът ти е дал банкноти по петдесет (долара – бел. пр.), а не по сто. Екипът на Хилари Клинтън буквално, а не в преносен смисъл - думата "буквално" на английски се използва твърде често, но не и в този случай - буквално е платила на чуждестранните шпиони, за да получи информация от Русия, която е използвана по време на предизборната надпревара срещу Доналд Тръмп в Съда по надзора над чуждестранните разузнавания. И сега тя се оплаква, че са й откраднали изборите?

Искам да кажа: с какво хладнокръвие тя лъже! Иска ми се да има повече канали като нашия, които да се придържат към фактите и да задават въпроси за реалния сговор. Защо екипът на Хилари Клинтън се е сговарял с руското разузнаване, а след това е захранвал с получената информация нашите правораздавателни органи? Това е прост въпрос!

И това е ако не говорим за скандала с електронната поща.

Facebook logo
Бъдете с нас и във