Параграф22 Daily

§22 Новини

Гарантират сигурността преди мача Левски - Лудогорец

СДВР предприема мерки за охрана на обществения ред по време на футболната среща между отборите на „Левски” и „Лудогорец”. За да бъде избегнато струпване, пускането на зрителите ще започне час и половина преди началото мача

На 29 април от 18.45 часа, на стадион „Георги Аспарухов”, ще се проведе футболна среща от полуфиналната фаза на турнира за Купата на България между отборите на „Левски”- София и „Лудогорец”- Разград. В стадиона опазването на реда е поето от частна охранителна фирма. Ангажимент на столичната  полицията е само охрана на агитката на гостуващия отбор.

Полицейските служители ще следят и за опазването на реда и недопускането на инциденти на територията на столичния град. Ще бъде създадена организация за без проблемно придвижване на зрителите за и от стадиона.  На изградените контролно- пропускателни пунктове полицаите ще проверяват за носене на забранени предмети и вещи /огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, в това число и парфюми, както и чадъри/. 

Поради малкия брой входове и за да бъде избегнато струпване на желаещи да гледат мача, вратите на стадиона ще бъдат отворени в 17.15 часа.

Facebook logo
Бъдете с нас и във