Параграф22 Daily

§22 Новини

Ген. Григоров: Няма значение кой ще е директор на службите докато премиер е Борисов

"10-годишното управление на Бойко Борисов и способността му да прекроява, купува и заличава политическото пространство в посока към това да продължи неговото управление показва, че много трудно бихме намерили партньори, с които да тръгнем заедно към предстоящите парламентарни избори". Това каза Ген. Валери Григоров в ефира на "Делници". Той е основател на партията "Ние, гражданите".

"Ние добре видяхме, че още с налагането на мерките за намаляването на движенията заради COVID-19, освен, че българските граждани не се движеха, се движеха всички дилъри в България. Не е тайно, че в една дискотека в Софийския университет се продава дрога, а също и в Студентски град, но това не прави впечатление на службите", коментира още той. "Ние всички знаем кой назначава главният прокурор, знаем кой участва в кадровата политика на службите, това са длъжности, които се подбират и пряко се одобряват от министър-председателят", посочи той.

"Не бих отдал значение на това кой ще е директор на ГДБОП, ДАНС или друга служба, докато министър-председател е Бойко Борисов", каза още ген. Григоров.

Facebook logo
Бъдете с нас и във