Параграф22 Daily

§22 Новини

Главен инспектор Евгений Василев оглави временно ОД МВР – Смолян

Със заповед на министъра на вътрешните работи Цветлин Йовчев на длъжността директор на ОД МВР - Смолян временно е назначен главен инспектор Евгений Владимиров Василев. Той бе представен пред ръководния състав на дирекцията от комисар Милчо Енев - заместник-директор на Главна дирекция Национална полиция , съобщиха от Областната дирекиция на МВР в Смолян.


Евгений Василев е роден на 05.04.1966 г. в гр. Девин. Семеен, с две деца. Завършил е Висше военно училище Васил Левски във Велико Търново и право в ЮЗУ Неофит Рилкси в Благоевград.


Евгений Василев постъпва в системата на МВР на 01.10.1988 г. като инспектор Контрол над общоопасните средства в ОД МВР - Смолян. От 01.02.1989 г. е инспектор в КАТ - Пътна полиция при ОД МВР - Смолян. На 09.04.2002 г. е назначен на длъжност началник на сектор КАТ - Пътна полиция при ОД МВР endash Смолян. На 18.05.2005 г. е назначен на длъжност началник на Районно управление Полиция - Смолян. От 10.03.2010 г. до назначаването му за директор на ОД МВР - Смолян е началник на група Отбранително-мобилизационна подготовка в областната дирекция. Награждаван е седем пъти за постигнати високи професионални резултати и по случай празника на МВР - 5 юли.


Досегашният директор на ОД МВР - Смолян комисар Кирил Хаджихристев остава на работа в системата на МВР.


nbsp;

Facebook logo
Бъдете с нас и във