Параграф22 Daily

§22 Новини

Главният прокурор награди обвинител от РП – Сливен

Прокурор Христина Блецова е удостоена с отличие „Плакет на Прокуратурата на Република България“. Наградата, която е по предложение на Иван Иванов – Административен ръководител на Районна прокуратура – Сливен, е присъдена за отлично изпълнение на служебните задължения. Главният прокурор на Република България Сотир Цацаров награди Христина Блецова – прокурор от Районна прокуратура – Сливен с отличие „Плакет на Прокуратурата на Република България“.

Наградата е присъдена за отлично изпълнение на служебните задължения.

Прокурор Блецова е отличена по предложение на Иван Иванов – Административен ръководител на Районна прокуратура – Сливен. В предложението си той е посочил, че по време на дългогодишната си работа в Районна прокуратура – Сливен г-жа Блецова всеотдайно изпълнява служебните си задължения, проявява отличен професионализъм и високи нравствени качества. При изпълнение на своите задължения се отличава с изключителна компетентност, организираност и добросъвестност.

Прокурор Блецова е завършила юридическото си образование във ВТУ „Св.Св. Кирил и Методий“. През 2006 г. постъпва на работа като прокурор в Районна прокуратура – Сливен, а преди това е работила две години като следовател в Окръжна следствена служба – Сливен. От 2009 г. прокурор Блецова ръководи Надзора за законност, защита на обществения интерес и правата на гражданите, както и Гражданско-съдебния надзор в Районна прокуратура – Сливен.

Прокурор Блецова получи наградата си пред колективa на Районна прокуратура – Сливен. Отличието бе връчено от Иван Иванов, който пожела на прокурор Блецова да бъде здрава и все така мотивирана в своята работа, както и бъдещи професионални успехи.

Facebook logo
Бъдете с нас и във