Параграф22 Daily

§22 Новини

Глухоням и луд водач на BMW премазал пенсионер в Москва

Задържаният от московската полиция за премазване на пенсионер водач на лек автомобил BMW се е оказал не само глухоням, но и луд. Малко преди да прегази клетия възрастен човек, 32-годишният Александр Прутян излязъл от психиатрическа болница, където дълго време се лекувал - съобщава руската телевизионна компания НТВ.


На 14 юли, в североизточната част на руската столица, от видеорегистратора на един от участниците в уличното движение бил записан пътен инцидент. Пенсионер, управляващ лек автомобил Nissan Almera, излязъл от своята кола и като се приближил до бяло BMW, направил забележка на водача на немската кола. Причината за гнева на възрастния човечец бил начинът, по който водачът на BMW-то го е изпреварил. След това пенсионерът се върнал при своя Nissan, но не успял да седне зад кормилото му, защото BMW-то на пълна скорост го блъснало и отнесло. След това водачът на германското возило изчезнал из движението, а околните автомобилисти се хвърлили да окажат първа помощ на клетия дядо, който в момента се намира в болница със счупени подбедреници.


Не след дълго водачът на BMW бил заловен от руската полиция. Пред медиите неговият баща заявил, че синът му до неотдавна се е лекувал в психиатрия, заради продължителна депресия, настъпила след развода му. Освен това бащата на хулигана смята, че раздялата на сина му с жена му и с детето му, са го довели до състояние да извърши точно такава противоправна постъпка. Освен това, бащата посочил, че неговият син е и глухоням.

Facebook logo
Бъдете с нас и във