Параграф22 Daily

§22 Новини

Гочо Бургаския бъркал пико във внушителния семеен палат в с. Бистрец

36-годишният наркоготвач Гочо Гочев, по прякор Бургаския, който вчера бе арестуван при зрелищна спецакция в средецкото село Бистрец, отскоро живеел при родителите си. Къщата, в която е задържан, е семейната вила, която била разделена на две. Арестът, както съобщава МВР, е бил извършен в пристройка към сградата, като Бургаския, е хванат в крачка, докато приготвя поредната партида пико с противогаз на лицето.

В тази пристройка Бургаския приготвял дрогата, вероятно родителите му дори не са подозирали за заниманията на сина си.

Пред медиите местните жители разказаха, че Гочев се появил в селото преди няколко месеца, но не излизал често. Засичали го единствено в центъра на Бистрец да си купува храна от бакалията. Родителите му били пенсионери, занимавали се със земеделие и поддържали двора си. Възможно е те да са били в неведение, че синът им разполага нарколаборатория под носа им.

Впечатление обаче прави, че вилата на сем. Гочеви представлява един от най-големите палати в бедното странджанско село. Тя е на три етажа, има два входа, а отделно е пристройката, в която Гочев приготвял опасните наркотици.

Часове след спецакцията, всички прозорци са с плътно спуснати щори, което създава впечатление, че в къщата няма никой. Пред единия от входовете на вилата обаче е паркиран сив „Опел“.

Facebook logo
Бъдете с нас и във