Параграф22 Weekly

§22 Новини

Грабеж на бензиностанция в София, бандит е заловен

Въоръжен грабеж на бензиностанция е извършен на кръстовището на бул. "Г. М. Димитров" и бул. "Драган Цанков" в София снощи. Нападателите са били двама с маски, съобщи БНР. По-късно от СДВР потвърдиха информацията.


Около 23 часа бандитите влезли в бензиностанцията, заплашили са персонала и са взели около 100 лева. При опита им да избягат обаче намиращи се наблизо полицаи са заловили единия нападател. Той е на 34 години от София.


Главният секретар на МВР Светлозар Лазаров отказа да коментира случая като заяви по БНР, че конкретна информация ще бъде огласена едва след като приключат съответните действия и след съгласуване с прокуратурата.


В началото на март бе извършен въоръжен обир отново на бензиностанция на бул. "Г. М. Димитров", като нападателят принудил служителката да му даде наличните пари от касата. В края на януари двама маскирани и въоръжени мъже ограбиха бензиностанция в столичния квартал "Сухата река" . Служителката припаднала, а крадците взели целия оборот от 600 лева и избягали.


В средата на март пък въоръжен мъж ограби бензиностанция в Търговище.

Facebook logo
Бъдете с нас и във