Параграф22 Weekly

§22 Новини

Гражданите веднага ще усетят резултатите от операцията

Полицейската операция на територията на София област ще е с продължителност 13 часа. Това каза пред журналисти комисар Борис Танев. След пристигане в районното управление ще бъде уточнено къде точно ще бъдат разпределени екипите, които ще следят за битова престъпност на територията на София - област. Една от задачите, която е поставена на тази специализирана полицейска операция е превенция, затова няма проблем крадците да знаят къде ще сме ние, тъй като ние днес сме там, а другият ден сме на друго място, обясни Танев. По думите му, има достатъчно средства и сили, за да бъде изпълнена полицейската операция, така както е запланувана.


От името на ръководството на Дирекция "Специализирани полицейски сили", мога да ви уверя, че нашата дейност няма да има стихиен характер, а това ще стане практика. Това пък каза главен инспектор Красимир Григоров, началник на оперативен дежурен сектор в дирекция "Специализирани полицейски сили".


Гражданите още днес ще могат да видят нашето присъствие и ще могат да усетят резултатите от нашата работа, допълни Григоров.

Facebook logo
Бъдете с нас и във