Параграф22 Daily

§22 Новини

Гърци вилнеят из Сандански, бият таксиджия, нападат и полицай при шопинг у нас

Двама гърци нападнаха и биха таксиметров шофьор в Сандански, след като останали недоволни от сметката, съобщава struma.com. Таксиджията повикал помощ и когато на място пристигнал дежурен патрул, единият от гърците ударил и полицая. Арестувани са незабавно и ще бъдат съдени по указа за борба с хулиганството. Случаят не е изолиран.

Обикновено в събота и неделя в Петрич и Сандански е истинско нашествие на гърци, които купуват евтини зеленчуци и дрехи по нашите магазини и се държат безобразно. Някой от тях продължават да идват, търсейки сексуслуги, но този вид пътуване напоследък бе сериозно ограничено от органите на реда. В Петрич пристигат стотици гърци и окупират пазара на южния град, а други продължават и спират в Сандански, който разчита именно на гръцките клиенти в почивните дни.

Напоследък полицаите в Сандански и Петрич залавят все по-често и гръцки шофьори, каращи пияни зад волана. Последният случай бе на шофьор на ТИР, който счупи дрегера с количеството на алкохол в кръвта му. Явно гърците не се страхуват от нашите закони и не ги спазват, за разлика от поведението им в тяхната държава, която ни съсипва с актове за най-малкото нарушение.

 

Facebook logo
Бъдете с нас и във