Параграф22 Daily

§22 Новини

Хората на Тръмп отвръщат на удара: Фамилията Пелоси" в Украйна гейт 2. Хилари Клинтън - под подозрения

Борбата между привърженици и противници на Доналд Тръмп за победата на президентските избори през 2020 година придоби характер на безмилостна война с компромати. В отговор на стартираната от демократите процедура на импийчмънт на Тръмп, републиканците разкриха втория скандал "Украйна гейт", в който главно действащо лице е синът на лидера на демократичното мнозинство в Камарата на представителите Нанси Пелоси – Пол Пелоси-младши.

Атаката започна разследващият журналист Патрик Хоули, бивш колумнист в консервативното издание на Breitbart – The Daily Caller, и главен редактор на крайнодясното издание – Big League Politics. “Бум: Синът на Нанси Пелоси, Пол Пелоси-младши, който заминава за Украйна през 2017 г., е бил член на борда на директорите на Viscoil и ръководител на свързаната с нея компания NRGLab, която се е занимавала с енергиен бизнес в Украйна! А Нанси Пелоси се появи в рекламен видеоклип на компанията!”, написа Хоули, не забравяйки да качи и споменатото видео, в което Нанси Пелоси и нейното семейство рекламират Viscoil.

Хоули пише, че Пол Пелоси-младши, подобно на сина на Джо Байдън, е започнал своя бизнес в Украйна след преврата през 2014 и е бил в Киев, изпълнявайки длъжността изпълнителен директор на “Инициатива за корпоративно управление”. През 2015, самата г-жа Пелоси също пристига в Украйна за обсъждането на проблемите на “енергийната сигурност”. В допълнение, синът на Пелоси през 2014 участва и в ръководството на Natural Blue Resource, която според американската комисия по ценните книжа и борсите бе обвинена в измами с ценни книжа.

Темата за участието на семейство Пелоси в бизнес в Украйна подхванаха и други американски издания като The American Mirror, National File, а в социалните мрежи започна да се разпространява хаштага “Престъпната фамилия Пелоси”. Също така бе качен видеоклип с фотографии, доказващи връзката на бащата на Нанси Пелоси – Томас Д’Алесандро младши (конгресмен през 1938-1947, кмет на Балтимор от 1947 до 1959), с босове на италианската мафия. Д’Алесандро младши беше “постоянен спътник” на мафията на Бенджамин “Бени Трот” Малиано, който според ФБР беше един от “главните гангстери” на Балтимор и беше свързан с Франки Карбо, един от големите гангстери на Ню Йорк.

Изданието State Of The Nation пише, че “тези хора са работили усърдно за преизбирането на Томас Д’Алесандро в Конгреса и за кмет на Балтимор”. През 1961 президентът Джон Ф. Кенеди се обръща към ФБР с молба да разгледа “обвиненията на Д’Алесандро в съучастие с бандитите от Балтимор и във фаворизиране при възлагането на градски поръчки”. Разследването на ФБР обаче се оказа “изключително повърхностно” и в хода на процеса “някои свидетели се отказаха от своите показания, а други починаха или изчезнаха”. Сега обвиненията към семейството на Нанси Пелоси са в нерегламентирана нейна дейност в Украйна, както и във връзките й с мафията, и са разпространени в десетки сайтове и в социалните мрежи. Много от обвиненията не са твърде аргументирани, но пък са ефектни и грандиозни. А Хънтър Байдън, освен че бе дискредитиран с украинските си връзки, сега е обвинен и за укриване на данъци в размер на 300 000 долара.

Хилари Клинтън също не е забравена. На портала Right Wing Tribune известната разследваща журналистка Приси Холи представи версия за нейното участие в смъртта на рок звездите Крис Корнел и Честър Бенингтън. Миналата година те бяха намерени обесени. Първоначалната версия за тяхната смърт бе самоубийство, но наскоро световноизвестният съдебномедицински експерт Вернер Шпиц, който е участвал в разследванията на убийствата на Джон Ф. Кенеди и Мартин Лутър Кинг, по време на повторното изучаване на този случай е стигнал до заключението, че двамата рокери са убити. Изясни се, че преди да се “самоубие” Корнел е “имал девет счупени ребра и травми на главата”.

Корнел и неговата съпруга са се занимавали с благотворителност, помагайки на деца, които са били малтретирани и сексуално експлоатирани. От близо десет години Корнел участва в благотворителната акция на Хилари Клинтън в Хаити – Aids Still Required, която се е занимавала с преместването от Хаити на сексуално малтретирани сираци. По това време, пише Приси Холи, Корнел открива, че вместо да бъдат настанени в по-благоприятни условия, тези сираци са били препащани в мрежите за трафик на хора и отново се били продадени в сексуално робство. Твърди се, че Корнел открил “черната книга”, която се е водила от елитния кръг на педофилите, и е разбрал, че това е част от глобален проект за продажба на деца. Той е възнамерявал да публикува имената на участниците в престъплението, но не успява – бил е намерен обесен в хотелска стая.

Някои онлайн издания също съобщават, че Корнел е открил “пръстен за трафик на кокаин и деца в град Мен (Арканзас), свързан с Бил и Хилари Клинтън”, и е разкрил самоличността на хората от висш ранг, участващи в “окултните операции на сатанистите илюминати”. Всичко това той искал да направи публично достояние. “Всички видяхме купчината тела на тези нещастници, които са били в контакт с Хилари Клинтън. Ако се доближите твърде много до нейната мръсотия, вероятно ще сте мъртви след двоен изстрел в тила”, обобщава Приси Холи.

Характерно е, че украинските медии заобикалят Украйнагейт-2 в мълчание. Без никакви коментари за новата Украйнагейт-2 съобщиха порталите depo.ua и strana.ua. Сега украинският елит внимава накъде ще се насочи предизборната кампания в Америка, която наистина стана свирепа. Те се страхуват да не попаднат в неприятности, както се случи с Порошенко, който подкрепи Хилари Клинтън през 2016 година.

А на Нанси Пелоси се наложи временно да даде заден ход: на 15 октомври тя обяви, че демократите отлагат вота за даване на ход на процедурата за импийчмънт на Доналд Тръмп.

Facebook logo
Бъдете с нас и във