Параграф22 Daily

§22 Новини

Христо Латинов: Полицаи направили полиграф на полицайката!? Защо да им вярвам?

Полицаите са направили полиграф на полицайката и аз трябва да им вярвам? Няма как да стане. Адвокат Марковски ме посъветва да не я пускам на полиграфа, защото това е полицейски капан. И други хора ми казваха да не я пускам, защото тя е на на медикаменти. Това сподели пред Нова телевизия Христо Латинов, бащата на Борислава, която бе претърсена от служителка на полицията по недопустим начин.

„Не вярвам на начина, по който се търси истината по случая. И причината е, че има пропаст между гражданското общество и полицията. Съветник на министър се произнесе преди да е изяснен случая, че ще защитават служителката на МВР с цената на всичко. Същото нещо чухме и от шефа на 4-то РУП”, каза Латинов.

Относно това, че дъщеря му има криминално досие, той каза следното: „За какво криминално досие говорим. Преди години тя е била  с приятел руснак, който открадва бутилка уиски, защото отиват на купон. Борислава е на 17 години. Хващат го и го заплашват с екстрадация. Тогава Борислава казва, че е тя, за да го предпази. Това е случката. Момчето е в България и е готово във всеки един момент да се яви където трябва, за да потвърди случката. Аз знаех за това. Скоро си направих експеримент. Накарах я да пресече на червено пред служител на полицията. Спряха я, провериха я и нямаше нищо в досието й. Сега изведнъж излиза? Как става това.”

Христо Латинов добави, че вярва на 1000% на детето си. „Дайте ми една причина да не й вярвам или да не казва истината. Имаме сметка да ходим по телевизиите ли, да ставаме известни ли, да се разнасяме по медиите ли... За какво ни е. Просто искаме истината да излезе. Обади ни се адвокат от Германия, които си предложи услугите. Хора от Италия ни се обадиха, защото случаят им е станал интересен. Искаме истината”, завърши бащата

Facebook logo
Бъдете с нас и във