Параграф22 Daily

§22 Новини

Хванаха младеж, ограбил с пистолет в ръка стотачка от връстник и избягал с BMW

Див екшън се е разиграл около 4:15 ч. сутринта в Царево. Младеж е насочил пистолет към главата на свой връсник и му поискал 100 лв. Сцената се разиграла на улицата между дискотека „Хасиенда“ и бар „Барчето“, като охраната на първия обект видяла случващото се и позвънила в полицията.

Младият „стрелец“ с пистолета грабнал стотачката, която му дали, след което се качил на БМВ 330 със софийска регистрация и напуснал мястото с мръсна газ. В резултат на бързите полицейски дейстия, в местността „Тарфа“ край Лозенец, е установен лекият автомобил. Той се управлявал от мъж, обитаващ вила в тази месност. Със съдействието на служители от сектор „Специализирани полицейски сили“ при ОДМВР-Бургас, са задържани и тримата обитатели на вилата – всички от София на възраст от 18 до 20 години.

Съпричасността на всеки един от тях към извършения въоръжен грабеж се изяснява от служители на РУ-Царево. Осъществени са множество процесуално-следствени действия – претърсен е апартамент, иззети са веществени доказателства, разпитани са свидетели и пострадалия, извършено е разпознаване и др.

По случая е образувано досъдебно производство.

Facebook logo
Бъдете с нас и във