Параграф22 Daily

§22 Новини

Хванаха подпалвач на леки коли

Полицията в Казанлък в установила и задържала извършителя на грабеж и палеж на три автомобила тази нощ, съобщиха от ОДМВР - Стара Загора. Извършителят е А.И. на 34 години. Той е задържан в полицейското управление в Казанлък за 24 часа, като работата по случая продължава.


В 00.11 часа в полицейското управление в Казанлък е получен сигнал за запален лек автомобил в ж.к. Изток в града. Установено било, че неизвестно лице е извършило кражба на черен суичър от лек автомобил Фиат Крома, собственост на 25-годишен мъж от Казанлък. Неизвестният е запалил предната дясна седалка, на която има изгоряло петно ос размери 25 на 25 см. По случая е образувано досъдебно производство.


В 00.13 часа е получен сигнал за запален товарен автомобил Пежо Боксер в ж.к. Изток . При пожара автомобилът е изгорял напълно. Образувано е досъдебно производство.


В 1.46 часа в полицейското управление е получен сигнал за запален лек автомобил Опел Аскона, паркиран на ул. Илинден . От него е извършена кражба на два броя панели на си ди плеъри. След това автомобилът е напълно изгорял.

Facebook logo
Бъдете с нас и във